Aasta 2017 mõtted..

Postitatud Posted in kohvipaus

on olnud väga teguderohke aasta. kas just nii seda postitust alustama peaks, kuid…

…ma tean, et täna pole ma päris see, kes ma olin ehk aasta aega tagasi. on äärmiselt hea, et elu on toonud nii palju väiksemaid ja suuremaid õnnestumisi, rõõme ja palju ilu.

olen tänulik, et saan tegeleda maailmaga, mis mulle endale niipalju huvi pakub. muusika on maailm, selles pole kahtlustki. ja see lihtne teadmine, et kui teinekord ei suuda midagi sõnadega ära seletada, siis muusikal on komme alati olla olemas seal, kus sõnadest puudu jääb. üleülde on nii uhke tunne väga erinevatel põhjustel. ja et mitte olla nii üldsõnaline, siis olen õnnelik, et saan tegeleda dirigendina kahes väga eriilmelises kooris. Inimestega ja muusikaga tegelemine on kogu aeg muutumises, kogu aeg uus. pole vaja  üldse mõelda ja oodata, et muutusi tekiks, sest need on alati muusikas olemas. see on maailm, kus kõik on pidevalt erinev. mulle meeldib see vaheldus ja uudsus. lisaks kõigele olen saanud osa nii aasta alguse poolel kui ka lõpus väga põnevatest kontsertidest ja see, et oli võimalus külastada enda ühte suurt lemmikut Stingi, andis ka inspiratsiooni.

viimasel ajal ma just üleliia pole loominguga tegelenud ja ehkki praegu on vaba jõuluaeg ja ka puhkus, siis ma ei hakka õhku püüdma. kui ideid tuleb, siis on pill minuga ikka kaasas, kui ei tule.. siis tuleb oodata paremaid aegu 🙂

looming on minu jaoks midagi, mis peab tahtma ise tulla, mitte kuidagi sunnitult.

kui on huvilisi, kes minu lehele satuvad, siis soovin suure tänutundega kaunist 2017. aasta lõppu ja kõige vingemat aastavahetust.

Nagu ühes tuntud lauluski kirjas.. “Et uus saaks alguse…”

-HK

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*